Turism dentar

Prin programele de turism dentar pacientii din alte tari, precum si romanii stabiliti in strainatate, au posibilitatea de a vizita locurile pitoresti din Romania, beneficiind in acelasi timp de un set complet de solutii stomatologice la preturi mult mai atractive decat in alte tarile din Europa. Oferim pacientilor romani din alte tari si pacientilor straini oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de elita, auxiliar deplasarilor in tara, in interes personal sau de afaceri.

Romania are un potential turistic recunoscut si zone unice in lume. Pacientii Safiredent beneficiaza de tratamente performante, realizate cu materiale de ultima generatie si aparatura la standarde internationale. Serviciile oferite stau sub semnul prioritatii si al grijei permanente oferite pacientului.

In binecunoscutul tinut al Olteniei, Craiova este capitala acestei regiuni, Cetatea Banilor cum mai este ea denumita, ofera turistilor o multitudine de locuri pitoresti si pline de istorie. In acest oras puteti admira: Muzeul de Arta, Teatrul National, Catedrala Sf. Dumitru, Parcul N.Romanescu si multe alte obiective cu o inalta incarcatura istorica.

Oferim turistului toate facilitatile necesare unei cazari cat mai placute, avand deja oferte avantajoase de cazare si masa cu firmele partenere, in speranta unui sejur de neuitat.

" Calitatea muncii vine in continuarea vietii armonioase, sanatoase, responsabile ! "

Unde ne gasiti ?

Romania / Dolj / Craiova
Str. General Dragalina, Nr. 50A
Telefon: +004 0351 426 632
Email: office@safiredent.ro

Localizare: