Noutati

Pentru servicii de calitate oferim cele mai noi tehnologii:

ICE Zirconia

Dioxidul de zirconiu sau zirconia este un material alb cu o structura cristalina. Se obtine din mineralul numit zircon, un compus foarte dur din clasa silicatilor ZrSiO4 utilizat adesea ca piatra semipretioasa.

Deoarece este un material inert din punct de vedere chimic este foarte bine tolerat de organism.

Nu declanseaza alergii, nu corodeaza, in timp nu apare acea dunga inchisa la culoare in jurul lucrarilor dentare. Tesutul gingival nu se inflameaza la contactul cu lucrarea ramane sanatos si cu un aspect placut.

Dioxidul de zirconiu este un foarte bun izolator termic, fiind utilizat ca atare in diverse ramuri industriale. Aceasta calitate face ca, spre deosebire de restaurarile pe suport metalic, variatiile termice sa nu fie transmise pulpei dentare si deci sa nu creeze pacientului nici un fel de disconfort.

Dioxidul de zirconiu este un material cu proprietati mecanice deosebite (duritate, rezistenta la abraziune si incovoiere) asa incat poate inlocui aliajele dentare clasice in orice situatie. Ca masura a acestor proprietati trebuie amintit ca de multa vreme este utilizat in ortopedie pentru confectionarea capetelor de articulatie.

Un alt mare avantaj al dioxidului de zirconiu este gradul ridicat de transparenta al lucrarilor realizate din acest material. Se pot obtine restaurari care nu difera cu nimic de dintii naturali.

Unde ne gasiti ?

Romania / Dolj / Craiova
Str. General Dragalina, Nr. 50A
Telefon: +004 0351 426 632
Email: office@safiredent.ro

Localizare: